hot-moroccan-women local

Als gebruikers bezwaar maken tegen informatie pass away met deze externe partijen wordt gedeeld, moet u de application onmiddellijk uitschakelen

Als gebruikers bezwaar maken tegen informatie pass away met deze externe partijen wordt gedeeld, moet u <a href="https://kissbrides.com/hot-moroccan-women/">moroccan sexy girl</a> de application onmiddellijk uitschakelen

Wat u op deze web sites van derden indient, valt onder hun privacybeleid en valt niet onder het Privacybeleid van SDC

Amazon Net Features (server durante infrastructuur) – AVG-facts Yahoo Analytics (gegevensverzameling) – bevat geen persoonlijke informatie, maar emergency room kunnen bepalingen zijn om de- laatste cijfers van het IP-adres van de- Gebruiker te verwijderen.

Diensten perish Gebruikers aan hun account linken: SDC ontvangt informatie wanneer Gebruikers programs van derden inschakelen regarding een dienst van derden integreren satisfied onze Diensten. Voorbeeld: als gebruikers zich aanmelden bij onze Diensten came across uw Yahoo-inloggegevens, ontvangt SDC uw naam durante e-mailadres zoals toegestaan ??door de Google-profielinstellingen van de- Gebruiker voor verificatiedoeleinden. Gebruikers dentro de projectleden kunnen onze Diensten ook integreren found andere diensten van derden, zodat you thru onze Diensten inhoud van derden kunt openen, opslaan, delen en/out of bewerken. Voorbeeld: gebruikers kunnen onze Diensten autoriseren voor toegang tot durante weergave van bestanden van een documentendeeldienst van een derde partij binnen SDC. Informatie perish SDC ontvangt wanneer Gebruikers onze Diensten koppelen out-of integreren satisfied een dienst van een derde partij, is afhankelijk van de- instellingen, machtigingen dentro de de- privacybeleidslijnen die worden beheerd door pass away externe dienst.

We raden 10 sterkste aan dat Gebruikers de confidentiality-instellingen durante servicevoorwaarden van diensten van derden grondig doornemen om volledig te begrijpen welk method of gegevens emergency room kunnen worden vrijgegeven of met SDC kunnen worden gedeeld. Operationele partners: SDC werkt samen came across externe partijen pass away facturering bieden en technische ondersteuning bieden om oplossingen aan onze Gebruikers te leveren dentro de implementeren. SDC kan Gebruikersinformatie met deze derde partijen delen into the verband fulfilled hun diensten, bijvoorbeeld om te helpen bij factureringscycli, om gelokaliseerde ondersteuning te bieden regarding om maatwerk aan te bieden. SDC kan ook informatie came across die derden delen, indien Gebruikers toestemming hebben gegeven om informatie te delen, bijvoorbeeld voor technische of klantondersteunende diensten. Applications van derden: Gebruikers kunnen ervoor kiezen om nieuwe functionaliteit toe te voegen home websiteapps van derden te gebruiken op de- Diensten van SDC.

Het Privacybeleid en de- servicevoorwaarden van programs van derden worden niet beheerd doorway SDC dentro de het Privacybeleid van SDC biedt geen bescherming inzake software van derden from de manier waarop ze satisfied uw persoonlijke gegevens omgaan. SDC moedigt gebruikers 10 zeerste aan om alle privacybeleidsregels durante servicevoorwaarden van derden te controleren voordat ze perish met onze Diensten verbinden. Hyperlinks naar internet van derden: de Diensten van SDC kunnen hyperlinks bevatten die u naar andere websites from diensten leiden waarvan de privacypraktijken kunnen verschillen van perish van ons, zoals inhoudleveranciers.

Daarbij kunnen Gebruikers die applications van derden toegang geven youngster persoonlijke gegevens more than you, zoals naam, bijnaam, e-mailadres en persoonlijke gegevens die you inside the verband found pass away applications wilt gebruiken

Widgets van derden: onze Diensten kunnen widgets dentro de functies voor sociale news bevatten, bijvoorbeeld de- “tweet”-knop van Facebook. Pass away widgets durante functies verzamelen uw Internet protocol address-adres durante kunnen een cookie instellen om de- functie proper te laten functioneren. Widgets en socialemediafuncties worden ofwel gehost door een externe partij ofwel rechtstreeks gehost op onze Diensten. De- interacties van Gebruikers found pass away functies worden beheerst home het privacybeleid van het bedrijf dat het verstrekt en wordt niet beheerst door het Privacybeleid van SDC. SDC heeft verwerkersovereenkomsten voor elke derde partij perish gegevens van de Gebruikers verwerken.

De- activiteiten van SDC vereisen dat onze werknemers toegang hebben youngster systemen pass away gebruikersgegevens opslaan en verwerken. Dat dient during the de- eerste plaats 10 behoeve van probleemdiagnose off probleemoplossing. Om bijvoorbeeld een recognize te stellen van een probleem dat Gebruikers mogelijk hebben found Diensten van SDC, hebben onze medewerkers mogelijk toegang nodig child uw gebruikersgegevens. Het are alle medewerkers durante geaffilieerde onderaannemers verboden gebruikersgegevens te bekijken om welke reden dan ook, tenzij dat absoluut noodzakelijk was.

Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı